طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر ترکی ساده و خوش طعم

به گزارش استدیو مرینا، در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر را به شما آموزش دهیم. این غذا یک میان وعده و بعلاوه پیش غذای خوشمزه و خوش طعم ترکی است که رسپی بسیار آسانی دارد و در زمان کوتاهی آماده می گردد.

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر ترکی ساده و خوش طعم

مواد لازم

موادمیزان
اسفناج500 گرم
ماست1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
روغن مایعیک چهارم پیمانه
کره ذوب شده25 گرم
آبنصف پیمانه
پنیر لاکتیکی یا پنیر خامه ای و صبحانه200 گرم
پیازچه3 یا 4 شاخه
پنیر پیتزا100 تا 200 گرم
خمیر باقلوایک بسته 500 گرمی

مناسب برای: 6 نفر

زمان پخت: 60 دقیقه

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

    1. ابتدا نیم کیلو اسفناج را درشت خرد نموده و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و درب قابلمه را بذارید تا اسفناج ها با آب خود نیم پز شوند. بعد از ده دقیقه که اسفناج ها نیم پز شدند، اجازه دهید تا کامل خنک شوند.
    2. داخل یک ظرف دیگر یک قاشق غذاخوری سرپر ماست ریخته و یک عدد تخم مرغ نیز داخل آن بشکنید. یک چهارم پیمانه روغن مایع و 25 گرم کره ذوب شده را به مواد اضافه نموده و هم بزنید. نصف پیمانه آب را اضافه کنید تا یک مایع رقیق حاصل گردد.
    3. 200 گرم پنیر لاکتیکی یا پنیر خامه ای و یا هر پنیر دیگر را داخل یک ظرف مناسب خرد کنید. سه چهار شاخه پیازچه را خرد نموده و به پنیر اضافه کنید. آب اسفناج ها را بگیرید و به پنیر اضافه کنید. همه مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست گردد. صد تا دویست گرم پنیر پیتزا هم به مواد اضافه کنید.
    4. یک بسته 500 گرمی خمیر باقلوا یا خمیر فیلو را از یک شب قبل از فریزر خارج کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملا یخ زدایی گردد (دقت کنید نباید از خمیر یوفکا بهره ببرید). دو لایه از خمیر را به صورت نامنظم داخل سینی سی در چهل قرار دهید.
    5. بعد از اینکه دو لایه از خمیر را کف سینی قرار دادید از سسی که آماده کردید روی خمیرها ریخته و پخش کنید. میزان سسی که روی خمیرها می ریزید نباید کم باشد.دوباره دو لایه دیگر از خمیرها را کف سینی قرار داده و میزانی سس روی آن بریزید. این کار را تا زمانی که نصف بسته خمیر تمام گردد ادامه دهید.
    6. از مایع اسفناج و پنیر روی خمیرها بریزید. سپس دو لایه خمیر روی مواد قرار داده میزانی سس روی خمیر بریزید و این کار را تا زمان تمام شدن کل خمیرها انجام دهید. در آخر بعد از تمام شدن خمیرها میزان ضخیم تر از سس را روی خمیر ریخته و پخش کنید. روی بورک را می توانید با سیاه دانه و کنجد تزیین کنید.
    7. از سی دقیقه قبل فر را با دمای 200 درجه داغ کنید. سینی بورک را در طبقه وسط با حرارت از بالا و پایین به مدت سی دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی گردد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 9 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 9 اردیبهشت 1404 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 2381

به "طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر ترکی ساده و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر ترکی ساده و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید