ترفند هایی برای تهیه یک ته چین خوشمزه

به گزارش استدیو مرینا، در گزارش زیر فوت وفن های خوشمزه تر شدن ته چین را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

ترفند هایی برای تهیه یک ته چین خوشمزه

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش ، ته چین گوشت و مرغ جزو غذا های دوست داشتنی است که کدبانو ها در تهیه آن فوت وفن های خاصی را به کار می برند از جمله نکاتی که برای خوش رنگ شدن ته چین باید در نظر داشته باشید استفاده از مقدار کافی زعفران و روغن است.

1- اضافه کردن زرشک همراه تکه های مرغ در میان پلو طعمی بی نظیر به غذا می بخشد. برای ته دیگ، ماست مناسب ترین گزینه است.

2- مرغ یا گوشتی که برای ته چین در نظر گرفته می گردد باید کاملا پخته و آب گوشت به خورد گوشت یا مرغ رفته باشد.

3- مرغ یا گوشت پخته برای ته چین مناسب تر است و استفاده از گوشت یا مرغ سرخ شده پیشنهاد نمی گردد.

4- می توانید از تخم مرغ کامل یا فقط زرده تخم مرغ بهره ببرید. به ازای یک تخم مرغ کامل دو عدد زرده تخم مرغ جایگزین می گردد.

5- ته چین دستور های متنوعی دارد، اما در کل به ازای هر یک لیوان برنج آبکشی شده یک لیوان ماست خامه ای احتیاج است.

6- برای ته چین حتما از زعفران مرغوب بهره ببرید تا عطر آن در ته چین به خوبی احساس گردد، زعفران را خوب دم سپس اضافه کنید.

7- سس زعفرانی را می توانید با کل برنج یا نصف آن را با برنج و نصف دیگر را با گوشت یا مرغ ریش ریش شده مخلوط کنید.

8- برای پخت ته چین در فر، ته چین را داخل قالبی که می خواهید بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با چاقو چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و داخل فر با دمای متوسط قرار دهید.

9- کشیدن فویل آلومینیومی بر روی قابلمه باعث بهتر و ملایم پخته شدن ته چین می گردد و همچنین عطر و مزه همه مواد از جمله زعفران و زرشک به خورد هم می رود.

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 29 مرداد 1399 بروزرسانی: 29 مرداد 1399 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 1037

به "ترفند هایی برای تهیه یک ته چین خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفند هایی برای تهیه یک ته چین خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید