استفاده از پول ملی و مکانیزم تهاتر در روابط بانکی ایران و عمان راهگشاست

به گزارش استدیو مرینا، شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر حل مسائل روابط بانکی میان ایران و عمان به عنوان یک احتیاج زیرساختی گفت: در این زمینه استفاده از پول ملی دو کشور و مکانیزم تهاتر راهگشا است.

استفاده از پول ملی و مکانیزم تهاتر در روابط بانکی ایران و عمان راهگشاست

با تور عمان از نگین خاورمیانه دیدن کنید.

به گزارش گروه مالی خبرنگاران، غلامحسین شافعی امروز در همایش تجاری ایران و عمان که در اتاق بازرگانی ایران برگزار گردید، گفت: طی دو سال گذشته در زمینه توسعه زیرساخت های مورد احتیاج توسعه روابط تجاری دو کشور ایران و عمان از جمله راه اندازی خطوط کشتیرانی مستقیم بین بنادر دو کشور، برقراری پرواز های مستقیم، ثبت شرکت ها، افزایش همکاری های متقابل ایران و عمان و شناسایی و برطرف موانع فی مابین پیشرفت های زیادی حاصل شده است و در این مدت شاهد تبادل هیأت های تجاری و رفت وآمد های مسؤولین عالی رتبه دو کشور در همایش ها و نشست های تجاری بوده ایم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان داشت: اثرات این اتفاقات در تبادلات تجاری دو کشور کاملاً مشهود است به طوری که سال گذشته حجم روابط تجاری دو کشور به بیش از یک میلیارد دلار رسید و این رقم نسبت به سال های گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

وی با بیان اینکه ما معتقد به هدف گذاری برای توسعه تجارت بیش از 5 میلیارد دلار بین دو کشور هستیم، گفت: سرمایه گذاران و تجار ایرانی با توجه به تجربه و با تکیه بر دستاورد های بزرگ به وسیله بومی سازی صنایع می توانند در زمینه توسعه خطوط حمل ونقل عمان اقدامات خوبی انجام دهند.

شافعی بیان داشت: همچنین در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی ما به آفریقا، پیروز عمل نموده ایم بنابراین با توجه به طرح های 2020 توسعه عمان می توان ایران در این زمینه همکاری خوبی با کشور عمان داشته باشد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: از سوی دیگر بخش های خصوصی دو کشور می توانند در چارچوب همکاری های مختلف از جمله انبوه سازی مسکن، پل سازی، احداث واحد های تولیدی صنعتی و اکتشاف معادن در کشور های ثالث به ویژه کشور های همسایه از جمله عراق، افغانستان، کشور های آسیای میانه به صورت مشترک فعالیت نمایند.

وی گفت: برای سرعت بخشیدن فعالیت های مالی باید روابط بانکی به عنوان یکی از زیرساختی ترین احتیاج ها حل شده و مسائل مربوط به ضمانت های بانکی هم مرتفع گردد که این موضوع خواسته بخش خصوصی است و امیدواریم مسؤولین در این زمینه سازوکار ارائه دهند.

شافعی گفت: البته در این زمینه استفاده از پول ملی دو کشور و مکانیزم تهاتر راهگشا است.

* زمینه های سرمایه گذاری مشترک فعالان مالی ایران و عمان

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: ایران برای پروژه های سرمایه گذاری عمان در جهت گردشگری و هتلداری و توسعه سواحل مکران و توسعه بنادر چابهار برای گردشگری دریایی آمادگی دارد.

وی همچنین با اشاره به توسعه ایران در زمینه پزشکی گردشگری گفت: موضوع گردشگری سلامت یکی دیگر از بخش های همکاری میان دو کشور می تواند باشد.

شافعی گفت: سرمایه گذاران ایرانی و عمانی با سرمایه گذاری در توسعه بنادر چابهار و عدن می توانند تا حد زیادی در توسعه فعالیت های تجاری دو کشور مؤثر باشد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: همچنین پیشنهاد می گردد اتاق های مشترک بازرگانی ایران و عمان ضمن آنالیز دقیق امکانات نسبت به تهیه طرح عملیاتی برای سرمایه گذاری مشترک اقدام نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 21 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 496

به "استفاده از پول ملی و مکانیزم تهاتر در روابط بانکی ایران و عمان راهگشاست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از پول ملی و مکانیزم تهاتر در روابط بانکی ایران و عمان راهگشاست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید