اتوبوس های گردشگری در استان تهران ساماندهی می گردد

به گزارش استدیو مرینا، به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی تهران، با امضاء تفاهم نامه ای در جلسه کمیسیون نظارت بر دستورالعمل ارتقا امنیت گردشگران خارجی مقرر شد تا اتوبوس های گردشگری از سوی شرکت های حمل و نقل مسافربری جهت استفاده موسسات تور گردانی معرفی گردد.

اتوبوس های گردشگری در استان تهران ساماندهی می گردد

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور سفر کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

اجرای کارگاه های آموزشی برای رانندگان معرفی شده از سوی اداره کل حمل و نقل استان به منظور آشنایی با قوانین و مقررات صنعت گردشگری از دیگر بندهای اجرایی در تفاهم نامه بود.

عدم رعایت الگوهای رفتاری با گردشگران داخلی و خارجی از سوی معدودی از رانندگان وسایل حمل و نقل جاده ای که به بیشتر به علت فقدان آموزش روی می دهد به معنای خدشه به میراث میهمان نوازی جامعه ایرانی تلقی می گردد به همین منطور نظارت بر رعایت استاندارهای فنی و تجهیزاتی روز جهان در اتوبوس های گردشگری را از دیگر اهداف در دست اقدام است.

در کنار رعایت استاندارهایی نظیر سال ساخت اتوبوس و ارائه تاییده های فنی در اجرای تورهای گردشگری ، استفاده از تجهیزات مدرن در سیستم صوتی و تصویری و فضای استاندار برای جایگاه های مسافرین نیز مد نظر قرار خواهد گرفت. برپایی ایستگاه ها و پایگاه های اطلاع رسانی در پایانه های مسافر بری از دیگر مفاد مورد پذیرش در تفاهم نامه بود.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 10 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 692

به "اتوبوس های گردشگری در استان تهران ساماندهی می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتوبوس های گردشگری در استان تهران ساماندهی می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید