تور کانادا: تمایل روزافزون دانشجویان خارجی به تحصیل، خبر کانادا

به گزارش استدیو مرینا، همچنانکه همه گیری کرونا در سراسر دنیا ادامه می یابد ده ها هزار دانشجوی بین المللی بلاتکلیف به سر می برند و آندسته که ثبت نام نموده اند تجربه بسیار متفاوتی از آنچه تصور می کردند دارند. بعضی از دانشجویان خارجی به پردیس های دانشگاه های خود رفته و تحصیل خود را کما فی السابق به صورت حضوری و مانند قبل از کرونا انجام می دهند اما بسیاری از آنها در کلاس های آنلاین شرکت می نمایند و یا تحصیل خود را به صورت ترکیبی از آنلاین و حضوری ادامه می دهند.

تور کانادا: تمایل روزافزون دانشجویان خارجی به تحصیل، خبر کانادا

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و آبشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

طبق مطالعه ای که IDP Connect جدیدا انجام داده است نکاتی در خصوص هدف دانشجویان خارجی در خصوص برنامه تحصیلی خود و تصوراتی که از پنج مقصد تحصیل در خارج حین همه گیری کرونا وجود دارد ارائه شده است. در این مطالعه که در نوع خود سومین مطالعه است، نگرش ها و رفتارهای 5000 دانشجوی بین المللی در ماه اکتوبر در استرالیا، کانادا، نیو زیلند، بریتانیا و ایالات متحده آنالیز شده است. این دانشجویان یا ثبت نام نموده بودند و یا از طرف دانشگاه های این پنج کشور پذیرش دریافت نموده و از آنها دعوت به ثبت نام شده بوده است.

دانشجویان به تحصیل حضوری تمایل دارند

نکته کلیدی این مطالعه این بوده که دانشجویان خارجی مشتاق هستند کلاس های خود را به صورت حضوری شرکت نمایند و بسیاری حتی مایل هستند که برای این کار مقصد تحصیلی خود را عوض نمایند. بیش از نیمی از آنها (56 درصد) گفته اند که احتمالا مقصد تحصیلی یعنی کشور مورد نظر را عوض نمایند و 32 درصد هم گفته اند که برای آنها این احتمال بسیار زیاد است. احتمال اینکه دانشجویان کانادا را انتخاب نمایند بیشتر است (18 درصد) و مقصد مجذوب کننده بعدی برای آنها بریتانیاست (10 درصد).

کانادا بعلاوه بالاترین سطح وفاداری برند را در بین دانشجویان خارجی دارد و 53 درصد از آنها در حال حاضر قصد دارند در کانادا تحصیل نمایند و گفته اند که برنامه ای برای تعویض مقصد تحصیلی خود که کانادا باشد ندارند. علاوه بر این 47 درصد هم تمایلی برای تعویض مقصد تحصیلی خود به کانادا ابراز نموده اند که عدد بالاییست.

قرنطینه دانشجویان خارجی

تعداد دانشجویانی که تدابیر ایمنی را برای جلوگیری از نفوذ و توسعه هرچه بیشتر ویروس کرونا می پذیرند روز به روز در حال افزایش است. از هر 10 دانشجو 9 نفر گفته اند که حاضر به اجرای قرنطینه در بدو ورودشان هستند و تنها 8 درصد آنها گفته اند که این کار را انجام نخواهند داد.

لازم به ذکر است دانشجویان چینی و اندونزیایی کمترین تمایل را برای انجام قرنطینه در بدو ورود به کانادا ابراز نموده اند. سه چهارم دانشجویان چینی و اندونزیایی قرنطینه را می پذیرند. نکته دیگری که این مطالعه تعیین نموده این است که دانشجویان روز به روز نگران توقف درس خود به امید ادامه آن به صورت حضوری هستند. نسبت به دو مطالع هدیگری که در همین رابطه صورت گرفته است، تعداد دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل به هر صورت ممکن دارند افزایش یافته است. در این حالیست که در ماه آوریل تنها 31 درصد مایل به ادامه تحصیل آنلاین بودند اما در ماه اکتوبر این رقم به 43 درصد رسیده است. تمایل ویژه ای به شرکت در کلاس های حضوری وجود دارد. 44 درصد دانشجویان گفته اند که برای شرکت در کلاس های حضوری تنها سه ماه صبر می نمایند.

خبر خوب برای سال 2021

قدر مسلم این است که انگیزه تحصیل در خارج برای دانشجویان خارجی 80 درصد است؛ یعنی 80 درصد دانشجویان خارجی توقع دارند درس خود را در سال 2021 همانطور که برنامه ریزی شده بود ادامه دهند. از طرف دیگر، دانشجویانی که قرار بود در نیو زیلند و استرالیا تحصیل نمایند سرخورده شده اند چرا که این دو کشور برای ورود خارجی ها در همه گیری کرونا تدابیر سخت گیرانه ای اتخاذ نموده است. اما در مجموع استرالیا، نیو زیلند و کانادا برترین مقاصد تحصیلی در همه گیری کرونا اعلام شده اند.

منبع: ویزا موندیال
انتشار: 13 آذر 1400 بروزرسانی: 13 آذر 1400 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 1837

به "تور کانادا: تمایل روزافزون دانشجویان خارجی به تحصیل، خبر کانادا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور کانادا: تمایل روزافزون دانشجویان خارجی به تحصیل، خبر کانادا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید