نظارت سدی برای ادامه جهت یک صنعت نیست

به گزارش استدیو مرینا، معاونت توسعه کسب وکار ساترا گفت: نظارت، به عنوان سدی برای ادامه راستا یک صنعت عمل نمی کند و نظارت و توسعه هیچ تضادی با یکدیگر ندارند.

نظارت سدی برای ادامه جهت یک صنعت نیست

برنامه گفت وگوی فرهنگی این هفته رادیو گفت وگو به موضوع شبکه نمایش خانگی پرداخت. در این گفت وگو محمدحسن خلعتبری، سرپرست معاونت تنظیم بازار و توسعه کسب وکار ساترا، محمد صراف، عضو هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های نمایش ویدیوی برخط و بابک کرباسی به عنوان کارشناس و پژوهشگر فراوریات نمایشی در برنامه حضور داشتند.

تنظیم گر صوت و تصویر فراگیر، منحصرا صدا و سیما است

در ابتدای برنامه، خلعتبری در پاسخ به سوالی در خصوص دوگانه های موجود در خصوص شبکه های خانگی بیان نمود: به عقیده من در جامعه امروز، با دوگانه های زیادی سر و کار داریم و این دوگانه ها بیشتر برای شناخت مسائل است و همیشه باید در پی نقطه تعادل بین این دوگانه ها باشیم. اساسا در بسیاری از موارد قرار نیست نظارت، به عنوان سدی برای ادامه جهت یک صنعت عمل کند و نظارت و توسعه هیچ تضادی با یکدیگر ندارند.

سرپرست معاونت تنظیم بازار وتوسعه کسب و کار ساترا در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت نقد سازنده گفت: درخصوص قوانین موجود در حوزه تنظیم گری صوت و تصویر فراگیر، اولین لایه قانونی این حوزه، قانون اساسی است. بعلاوه باتوجه به قانون حق انتشار انحصاری سازمان صدا و سیما، تنها تنظیم گر صوت و تصویر فراگیر، سازمان صدا و سیما است.

صنف نمایش ویدیو از ساترا انتظار حمایت دارد

در ادامه برنامه صراف عضو هیئت مدیره انجمن صنفی شرکت های نمایش ویدیوی برخط در پاسخ به سوالی در خصوص توقعات پلتفرم از ساترا بیان نمود: اصولا صنعت نمایش ویدیوی درخواستی به عنوان یک صنعت نوپا در کنار دیگر صنایع کشور در حال کوشش برای پیشرفت در حوزه هنر و رسانه است. به نظر من رسالت صنعت گر در حوزه نمایش ویدیوی درخواستی، چانه زنی برای احقاق حقوق اش است. باید این موضوع را بدانیم که مجموعه صنف، یک مجموعه قانونی است و همیشه در کوشش برای حرکت زیر چتر قانون بوده است و از ساترا انتظار حمایت از جنس همکاری و تعامل دارد که بتواند بهتر از قبل در جهت توسعه صنعت نمایش ویدیوی درخواستی قدم بردارد.

اعتراض هایی وجود داشت

در بخش دیگری از این برنامه، بابک کرباسی، کارشناس فراوریات نمایشی، ضمن اشاره به فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه نظارت بر شبکه های خانگی که در قالب سی دی در اختیار مردم قرار می گرفت و حضور سازمان فارابی به عنوان بخشی از بدنه وزارت ارشاد در فراوری محتوا، بیان نمود: در آن موقع هم اعتراضاتی به عملکرد وزارت فرهنگ وجود داشت، اما هیچ گاه به عنوان جلوگیری از عملکرد سازندگان از آن ها یاد نمی شد. احساس می کنم که دیوار صدا و سیما کوتاه است و شاید تا حدودی اقدامات اولیه ساترا در زمان تأسیس این سازمان بیشتر فنی بود تا هنری و این امر موجب شده است تا حساسیت هایی در این زمینه ایجاد گردد.

خبرنگاران فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 شهریور 1401 بروزرسانی: 22 شهریور 1401 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 2094

به "نظارت سدی برای ادامه جهت یک صنعت نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نظارت سدی برای ادامه جهت یک صنعت نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید