تواوت کیک و پای چیست؟

به گزارش استدیو مرینا، انواع کیک و پای به عنوان دسرهای بی نظیر و خوشمزه شناخته می شوند. پای و کیک، تقریبا مواد اولیه مشابهی دارند اما از لحاظ بافت و طعم متفاوت هستند. کیک بافت نرمی داشته و طعم لذت بخش شیرینی را برای شما به ارمغان می آورد و در جشن تولدها کاربرد دارد؛

تواوت کیک و پای چیست؟

به گزارش استدیو مرینا به نقل از ستاره،کیک و پای هر دو از خوراکی های پرطرفدار و خوشمزه هستند که معمولا در طعم های متفاوتی پخته می شوند. مهم ترین تفاوت کیک و پای در بافت، روش پخت و طعم آن هاست.

کیک

کیک نسخه شیرین تر از یک نان پخت شده با استفاده از مواد مورد نیاز مشابه است. کیک ها تنوع بسیار زیادی دارند و با توجه به دستورالعمل ها و مواد موردنیاز مختلف، در طعم های متفاوت و بی نظیری پخته می شوند. کیک تولد شکلاتی، کیک اسفنجی و کیک گردویی چند نمونه از کیک های بسیار پرطرفدار هستند. معمولا کیک ها را پس از بیرون آوردن از فر، با خامه قنادی، گاناش و میوه های مورد علاقه تزئین می نمایند.

پای

بهترین تعریفی که می توانیم از پای داشته باشیم این است: پای نوعی خوراکی است که دارای دو بخش است؛ یک بخش لایه خمیری و بخش دیگر آن موادی هستند که درون این خمیر قرار می گیرند.

به طور کلی برای خمیر ساده پای به آرد، کره و مقداری آب نیاز داریم. کره باعث ترد شدن پای شده و خمیر پای با فیلینگ ها یا مواد میانی مختلفی پر می گردد.

برای پخت پای می توانید قالب های متنوعی را تهیه کنید. برای سرو پای نیز می توانید آن را با قالب سرو کنید و هم می توانید به ظرفی دیگر انتقال دهید و برش داده و سپس سرو کنید.

تفاوت کیک و پای

  1. فیلینگ کیک با پای متفات است؛ معمولا فیلینگ کیک ها مواد خامه ای است، در حالی که برای پای ها از انواع میوه یا مارمالاد استفاده می نمایند.
  2. کیک ها بافت نرم و اسفنجی دارند؛ اما پای ها معمولا بافت بیسکویتی و زبرتری دارند.
  3. کیک ها معمولا پس از پخت تزئین می شوند اما پای معمولا تزئین نمی گردد.
  4. کیک معمولا به عنوان یک میان وعده و یا دسر سرو می گردد، در حالی که پای های غذایی متنوعی وجود دارند که به عنوان غذای اصلی هم سرو می شوند؛ مانند پای مرغ، پای اسفناج و پنیر و یا پای گوشت و سبزیجات . البته گفتنی است که اخیرا کیک های غذایی غیرشیرین متنوعی نیز، مانند کیک مرغ و کیک کشک و بادمجان، تهیه و سرو می شوند.
  5. معمولا در پخت پای از بیکینگ پودر استفاده نمی گردد، در حالی این ماده، جزئی جدانشدنی در پخت کیک هاست.
  6. از پای صرفا به عنوان دسر یا عصرانه استفاده می گردد، در حالی که انواع کیک های شیرین برای تولدها و مراسم های مختلف سرو می شوند؛ مانند کیک تولد خامه ای و یا کیک های تولد شکلاتی.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 20 آبان 1399 بروزرسانی: 20 آبان 1399 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 1208

به "تواوت کیک و پای چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تواوت کیک و پای چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید