طرز تهیه تارت یخچالی؛ راحت ترین نوع تارتی که می توانید در خانه تهیه کنید. طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر؛ بخش تهیه خمیر.

به گزارش استدیو مرینا، تارت یک دسر فرانسوی اصیل و با قدمت است که سال ها است طرف داران سنتی و مدرن خود را راضی نگه داشته است. انواع مختلفی از تارت وجود دارد.

طرز تهیه تارت یخچالی؛ راحت ترین نوع تارتی که می توانید در خانه تهیه کنید. طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر؛ بخش تهیه خمیر.

خمیر تارت به سادگی تهیه می گردد و محتویات روی آن، گستره ای از مواد شامل میوه تا شکلات را در بر می گیرد.

بنابراین تارت یخچالی، یک دسر ساده و مناسب برای تمام فصل های سال و مهمانی ها است که بنا به هر سلیقه ای قابل دیزاین است. شما می توانید با یادگیری طرز تهیه تارت تاتن، آلبالو، هلو و.. انواع و اقسام مختلفی از این شیرینی مجذوب کننده را در خانه تهیه کنید.

تارت یخچالی در انواع و اقسام مختلف تهیه می گردد.

برای شما، در یک بعدازظهر بهاری، داشتن یک تارت یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکویت، با طعم شکلات یا میوه دلخواه، بدون احتیاج به فر و قالب وسوسه برانگیز نیست؟ اگر این تارت بیسکویتی دستورالعمل ساده ای داشته باشد، چطور؟

در ادامه دستور تهیه سه نوع تارت یخچالی، شامل طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر، طرز تهیه تارت شکلاتی با بیسکویت و طرز تهیه تارت ساده را برای شما آورده ایم.

طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر؛ بخش تهیه خمیر.

طرز تهیه تارت با بیسکویت ساقه طلایی و طعم میوه ای شامل دو بخش است.

مواد لازممقدار لازم
بسکوئیت ساقه طلایی یا پتی پوریک بسته
کره100 گرم

جدول جزئیات طرز تهیه شیرینی تارتی میوه ای بدون فر:

مقدار کالری در هر 100 گرم190 کیلو کالری
زمان آماده سازی4 ساعت
زمان لازم برای پخت20 دقیقه
تعداد نفرات14 نفر

مرحله اول: تهیه تارت با بیسکویت ساقه طلایی یا هر بیسکویت دیگه ای مثل پتی پور خیلی راحت و سریع انجام می گردد. برای آغاز ابتدا بیسکویت ها را به هر شکلی کاملاً خرد و پودر کنید. میتونید داخل دستگاه میکسر بریزید. سپس کره نرم شده را اضافه کنید و داخل دستگاه خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم: کف قالب تارت یا قالب معمولی سلفون یا کیسه فریزر بگذارید. بیسکویت هایی که پودر شدند و با کره مخلوط شدند را داخل قالب بریزید و با گوشت کوب یا کف لیوان صاف و فشرده کنید به طوری که تا ارتفاع دو سانتی متر روی دیواره قالب بیاید.

قالب را ابتدا به مدت نیم ساعت در فریزر قرار بگذارید، سپس تا 2 ساعت آن رو داخل یخچال بگذارید تا مواد سفت گردد و خودش را بگیرد.

طرز تهیه تارت بدون قالب بدین صورته که در این مرحله از طرز تهیه تارت با بسکویت ساقه طلایی خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آرد پاشی شده به شکل دلخواه باز می کنید و به سینی فر انتقال دهید و احتیاجی به کاغذ روغنی یا چرب کردن سینی نیست.

طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر؛ بخش تهیه مواد میانی داخل تارت

مواد لازممقدار لازم
شکر150 گرم
نشاسته ذرت40 گرم
زرده تخم مرغ4 عدد
شیردو و نیم پیمانه
وانیلنصف قاشق چای خوری
میوه دلخواهبه مقدار دلخواه

مرحله اول: برای تهیه تارت بدون فر ابتدا داخل یک کاسه زرده های تخم مرغ و وانیل را بریزید و کمی با هم مخلوط کنید. سپس شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید

مرحله دوم: شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید. دقت کنید در این مرحله از طرز تهیه تارت با بیسکویت پتی بور شیر باید گرم گردد؛ ولی اصلاً نجوشد.

مرحله سوم: شیر گرم را کم کم به مخلوط زرده ها اضافه کنید و هم زمان سریع به هم بزنید. سپس مایه رو دوباره درون قابلمه برگردانید و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کرم میانی تارت با بیسکویت پتی بور به غلظت فرنی برسد.

سپس کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا کمی خنک گردد. در این فاصله، کرم رو دو تا سه مرتبه هم بزنید تا کرم رویه نبندد.

تارت میوه ای یخچالی، از مجذوب کننده ترین شیرینی های میوه ای است.

مرحله چهارم: بعد از اینکه کرم کمی سرد شد، کرم را روی سطح تارت بیسکویتی بریزید با پشت قاشق سطح مواد رو صاف کنید و میوه ها خرد شده دلخواهتان را به شکل دلخواه روی کرم بچینید.

مرحله نهایی: سپس تارت یخچالی را به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملاً خنک گردد و خودش را بگیرد. طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر بسیار راحت است.

تارت میوه ای شما آماده شده. نوش جان!

طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی؛ مرحله تهیه خمیر تارت.

مواد لازممقدار لازم
بسکوئیت ترجیحاً کاکائوییدو بسته
کره130 گرم
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری

جدول جزئیات تهیه تارت شکلاتی یخچالی:

مقدار کالری در هر 100 گرم190 کیلو کالری
زمان آماده سازی4 ساعت
زمان لازم برای پخت20 دقیقه
تعداد نفرات14 نفر

مرحله اول: برای تهیه تارت شکلاتی یخچالی بیسکویت پتی پور یا بیسکویت شکلاتی را با یاری آسیاب یا غذاساز پودر کنید. بعلاوه می توانید با گوشت کوب دستی نیز آن ها را به شکل کاملاً پودر تبدیل کنید.

مرحله دوم: کره را که در دمای محیط کمی نرم شده، با یاری حرارت غیر مستقیم یا مایکروفر ذوب کنید و به بیسکویت پودر شده اضافه کنید و برای اینکه تارت شکلاتی شما رنگ تیره تری داشته باشید پودر کاکائو را بریزید و مواد را با هم به هم بزنید.

مرحله سوم: از یک قالب تارت با سایز 24 سانتی بهره ببرید و مواد خمیر را داخل قالب ریخته و آن را در کف و دیواره ها به خوبی فشار دهید و پرس کنید. سپس قالب تارت را داخل یخچال گذاشته تا سفت و سرد گردد.

توصیه می گردد برای پرس کردن هم از گوشت کوب دستی بهره ببرید و خوب مواد تارت بدون فررا منسجم کنید.

طرز تهیه تارت شکلاتی یخچالی؛ مرحله تهیه مواد میانی داخل تارت

مواد لازممقدار لازم
شکلات تخته200 گرم. درصد تلخی شکلات ها می تواند متفاوت باشد
خامه صبحانه200 گرم
مغزهای دلخواهبه مقدار دلخواه

مرحله اول: خامه را به مدت سی ثانیه داغ کنید تا به دمای بالاتر و سیالیت بالاتری برسید. سپس شکلات را خرد کنید و آن را به مدت 1 دقیقه در مایکروفر قرار دهید یا می توانید با حرارت غیر مستقیم بخار آب، بن ماری کنید تا ذوب گردد. سپس شکلات ذوب شده را به خامة داغ اضافه کنید و سریع هم بزنید.

نکته: اگر تمایل به اضافه کردن شوریجات به تارت خود دارید، زمان آن این مرحله است.

مرحله نهایی: قالب تارت را از یخچال خارج کنید و کرم شکلاتی و مغزی را داخل قالب ریخته و به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید سپس خارج کنید و میوه های دلخواه را به روی آن قرار دهید سپس دوباره و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملاً سفت گردد.

دقت کنید که برای سرو تارت شکلاتی، ضروری است آن را یک ربع قبل از یخچال خارج کنید تا کمی نرم گردد. سپس تارت را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان

تارت شکلاتی یخچالی یکی از راحت ترین راه های تهیه شیرینی شکلاتی است.

طرز تهیه تارت بدون پخت با بیسکویت و دنت

این روش، یک روش فست فودی ساده تر برای تهیه تارت بیسکویتی است که بر پایه استفاده از دنت به طعم های دلخواه خودتونه. شما با این روش با طرز تهیه تارت شکلاتی بدون فر نیز آشنا می شوید.

یعنی به جای آماده کردن مواد میانی برای تارت، کافی است بعد از اینکه پایه بیسکویتی تارت را از یخچال خارج کردید، 2 تا 3 بسته دنت با طعم دلخواه رو روی سطح تارت بیسکویتی بریزید و با میوه های دلخواه تزئین کنید و حدود نیم ساعت داخل یخچال بذارید و سپس سرو کنید.

مواد لازممقدار لازم
بسکوئیت ساقه طلایی یا پتی پوریک بسته
کره100 گرم
دنت با طعم دلخواهبه تعداد لازم
تارت بیسکویت و دنت، تارتی که می توان در کمترین امکانات تهیه کرد.

جمع بندی

ما در این مقاله روش های مختلف طرز تهیه تارت شکلاتی با بیسکویت را آموزش دادیم. شما بسته به علاقه و دردسترس بودن مواد اولیه، می توانید این تارت را تهیه کنید. دستور پخت تارت یخچالی ساده ترین راه برای پخت یک شیرینی خوشمزه است.

بعلاوه با توجه به مقاومتی که بسیاری از بچه ها نسبت به خوردن میوه نشان می دهند یادگیری طرز تهیه تارت یخچالی میوه ای راه مناسبی برای تشویق آنها به خوردن میوه است.

شما بعلاوه می توانید تارت یخچالی موردعلاقه تان را از سرویس های سفارش آنلاینی مثل خبرنگاران به راحتی سفارش دهید. در واقع با خرید شیرینی آنلاین می توانید در مواقعی که وقت و انرژی لازم برای تهیه شیرینی مورد نظر خود را ندارید به آنها دسترسی پیدا کنید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 18 بهمن 1403 بروزرسانی: 18 بهمن 1403 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 2359

به "طرز تهیه تارت یخچالی؛ راحت ترین نوع تارتی که می توانید در خانه تهیه کنید. طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر؛ بخش تهیه خمیر." امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت یخچالی؛ راحت ترین نوع تارتی که می توانید در خانه تهیه کنید. طرز تهیه تارت میوه ای بدون فر؛ بخش تهیه خمیر."

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید