خبرنگاران استاندار: کنترل شیوع ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری مطلوب است
به گزارش استدیو مرینا، شهرکرد- خبرنگاران- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با همراهی و همکاری مردم و کوشش ایثارگرانه پرسنل درمان، فرایند مدیریت و کنترل شیوع ویروس کرونا در استان مطلوب است.

اقبال عباسی روز سه شنبه در ارتباط ویدیویی با رییس جمهوری با ارائه گزارشی از فرایند اقدامات اجرا شده در این استان در مورد مقابله و پیشگیری با ویروس کرونا، اضافه کرد: نزدیک به 100 درصد جمعیت این استان غربالگری شده است و همین موضوع نقش بسیار مهمی در مدیریت و کنترل شیوع ویروس کرونا در استان داشته است.
وی با اشاره به جدیت این استان در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی، توضیح داد: به همین دلیل 300 مامور در مبادی ورودی استان فعال شده، 83 درصد ترددها کاهش یافته و 90 درصد بازار استان خلوت شده است.
عباسی توضیح داد: همچنین 400 واحد صنفی متخلف نیز پلمب شد و نظارت ها بر فرایند اجرای طرح فاصله گذاری همچنان ادامه دارد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دستورالعمل های بهداشتی برای بازگشایی اصناف کم خطر در این استان آماده سازی است، اضافه کرد: در این خصوص مشکل خاصی وجود ندارد و با هماهنگی اتاق اصناف و دانشگاه علوم پزشکی از 23 فروردین این اصناف فعالیت خود را شروع می نمایند.
عباسی اعلام نمود: این استان در مورد تعداد بیماران مبتلا و فوتی های ناشی از ویروس کرونا جزو 3 استان مطلوب کشور قرار گرفته است.
رییس جمهوری در این تماس ویدیویی با ابراز رضایت از نحوه اقدامات و فعالیت های استان چهارمحال و بختیاری در راستای مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا از کوشش تمامی پرسنل درمان، مدیران و همکاری و همراهی مردم قدردانی کرد.
منبع: ایرنا