ساده ترین روش تهیه رولت سوئیسی

به گزارش استدیو مرینا، رولت خانگی یکی از شیرینی هایی است که بیشتر خانم ها دوست دارند آن را در خانه تهیه نمایند و طعمش را مانند رولت های قنادی در بیاورند.

ساده ترین روش تهیه رولت سوئیسی

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/rXDpa3Ez4R/h-360-800k.mp4

طرز تهیه رولت سوئیسی مربایی

شیرینی رولت جزء شیرینی هایی است که هواداران زیادی در بین ایرانی ها دارد. بافت نرم و لطیف شیرینی رولت آن را به یک کیک مجذوب کننده تبدیل نموده است. این کیک هم با خامه فرم گرفته و هم با مربا یا مارمالاد تهیه می گردد. در این ویدئو طرز تهیه رولت سوئیسی مربایی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ 5 عدد
  • نمک 1 گرم (نصف قاشق چای خوری)
  • شکر 50 گرم
  • شکر برای سفیده 70 گرم (در سه مرحله اضافه گردد)
  • آرد شیرینی پزی 90 گرم
  • کره آب شده 150 گرم
  • مارمالاد سیب 150 گرم

در پایان خمیر آماده را 30 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد بگذارید.

پیشنهاد ویدئو: برای تماشا ویدئوهای بیشتر از آشپزی یک املت 10 دقیقه ای با نان تست + ویدئو را ببینید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 15 آذر 1401 بروزرسانی: 15 آذر 1401 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 2130

به "ساده ترین روش تهیه رولت سوئیسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین روش تهیه رولت سوئیسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید