طرز تهیه کیک کارامل

به گزارش استدیو مرینا، کارامل در فرآیند پخت و پز و و طی حرارت دهی شکر به وجود می آید و در غلظت های مختلف رنگ های مختلف، از زرد تا قهوه ای تیره ایجاد می نماید. کارامل در تهیه دسر ها مصرف زیادی دارد و در خوش طعم و خوشرنگ شدن میان وعده ها نقش دارد. در ادامه با طرز تهیه کیک کارامل با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک کارامل

مواد لازم برای تهیه کیک کارامل

  • شکر سه فنجان
  • کره یک ونیم فنجان
  • تخم مرغ پنج عدد
  • آرد سه ونیم فنجان
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک و یک چهارم فنجان
  • عصاره وانیل یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • شکر 100 گرم
  • خامه فرا دما کاله خرید آنلاین 100 میلی لیتر

طرز تهیه سس کارامل

مرحله اول

خامه را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم گردد. شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، شکر را هم نزنید. به مرور شکر آغاز به آب شدن و کاراملی شدن می نماید. بعد از آنکه شکر کاملا آب شد خامه را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.

مرحله دوم

ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد. برای امتحان کردن غلظت سس، ظرفی را چند دقیقه در فریزر بگذارید با قاشق مقداری از سس تهیه شده را داخل ظرف بریزید، سس نباید پخش گردد. اگر پخش شد یعنی سس از حد مطلوب رقیق تر است. در اینصورت روی حرارت قرار داده و آن را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد.

طرز تهیه کیک کارامل

مرحله اول

فر را روشن کنید و دمای آن را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد به آن بپاشید (در صورت احتیاج می توانید از کاغذ روغنی بهره ببرید).

مرحله دوم

آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کنید و 2 یا 3 مرتبه آن را از الک رد کنید. کره را که در دمای محیط نرم شده است با شکر به آرامی هم بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و هم بزنید. همزمان با اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید.

مرحله سوم

100 میلی لیتر از سس کاراملی که آماده نموده بودید را به مایه اضافه کنید. مواد خشکی که از الک رد نموده بودید را به مایه اضافه نموده و هم بزنید. مایه را داخل قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.

مرحله چهارم

بعد از آن که کیک را از فر خارج کردید حدود 1 ساعت به آن استراحت دهید تا خنک گردد و سپس برای تزئین، بقیه سس کارامل را روی آن بریزید. بسته به دلخواه می توانید از برش های موز و سایر میوه ها هم برای روی کیک بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 2089

به "طرز تهیه کیک کارامل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک کارامل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید