طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

به گزارش استدیو مرینا، پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی گردد و با درست کردن آن آشپزخانه به هم نمی ریزد. در این مطلب طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی را برای شما آماده نموده ایم. امیدوارم لذت ببرید.

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پاناکوتا شکلاتی نوعی دسر خوشمزه ایتالیایی است که بدون تخم مرغ درست می گردد. پاناکوتا شکلاتی در دسته بندی قرار می گیرد. پاناکوتا وانیلی معمول ترین طعم برای این دسر لذیذ است. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا تنها در 15 دقیقه آماده می گردد. زمان پخت آن 5 دقیقه است و جوابگوی 4 نفر است.

مواد لازم:

  • 1 و 1.4 فنجان خامه غلیظ

  • 1 و 1.4 قاشق چایخوری ژلاتین ساده

  • 1.4 فنجان

  • 2 قاشق غذاخوری شکر

  • نمک به مقدار لازم

  • 57 گرم شکلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده

طرز تهیه:

  • 1/4 فنجان خامه را درون یک کاسه کوچک نشکن ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا ترکیب نرم گردد.

  • یک کاسه عظیم را پر از آب داغ کنید و سپس کاسه کوچک را درون آن بگذارید. مخلوط را هم بزنید تا ژلاتین حل گردد.

  • یک قابلمه را بر روی حرارت متوسط بگذارید. بقیه خامه را درون آن ریخته و پنیر ماسکارپونه، شکر و نمک را به آن اضافه کنید. صبر کنید مخلوط بجوشد.

  • سپس قابلمه را از روی گاز بردارید. شکلات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد.

  • سپس مخلوط ژلاتین را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را از صافی گذرانده و درون یک ظرف بریزید.

  • ظروف دسر خود را کمی با روغن چرب کنید. مایه دسر را به طور مساوی درون آن ها ریخته و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند.

  • روی دسر را کمی بپوشانید و به مدت 3 ساعت تا یک روز آن ها را درون یخچال قرار دهید.

برگرفته از: williams-sonoma

منبع: setare.com
انتشار: 1 اسفند 1399 بروزرسانی: 1 اسفند 1399 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 1407

به "طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید