طرز تهیه مربای نارنگی مجلسی بدون تلخی، شکرک و کپک

به گزارش استدیو مرینا، مربای نارنگی از جمله خوشمزه ترین است. برای تهیه مربا فرقی نمی کند که نارنگی شما ترش است یا شیرین. این مربا به خاطر وجود ویتامین C موجود در نارنگی، در فصل زمستان برای تقویت سیستم ایمنی بدن و در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا توصیه می گردد. علاوه بر این از پوست نارنگی هم می توانید بهره ببرید و بعد از برطرف تلخی پوست نارنگی، مربا پوست نارنگی تهیه کنید ولی در اینجا طرز تهیه مربای نارنگی خوشرنگ و خوشبو بدون شکرک و کپک را به صورت مرحله به مرحله در بخوانید. با همراه باشید.

طرز تهیه مربای نارنگی مجلسی بدون تلخی، شکرک و کپک

طرز تهیه مربای نارنگی خانگی

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان تقریبی پخت: 1 ساعت

مواد لازم برای تهیه مربای نارنگی خانگی

  • نارنگی: 1 کیلوگرم
  • شکر: 1 کیلوگرم
  • آب: 1 تا 1/5 لیتر
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کشیده: 4/1 لیوان دسته دار فرانسوی
  • وانیل: 1/8 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه مربای نارنگی خوشمزه

اگر دستی بر درست کردن انواع مربای خانگی داشته باشید، می دانید که طرز تهیه مربای نارنگی در خانه بسیار ساده است. اضافه کردن میزانی وانیل و زعفران دم نموده به این مربا طعم بی نظیری می بخشد. در ادامه این بخش می توانید با مراحل طرز تهیه مربای نارنگی خوشمزه خانگی آشنا شوید.

مرحله اول؛ آماده کردن نارنگی ها

برای آغاز تهیه مربای نارنگی، نارنگی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سعی کنید پوست سفید نارنگی و رگه های موجود روی آن هم تا حد ممکن جدا کنید تا هم یکدست گردد و هم مربای نارنگی تان طعم خود را حفظ کند. اگر نارنگی از نوع هسته دار است، هسته آنها را هم خارج کنید. نارنگی ها را می توانید به صورت حلقه حلقه ببُرید یا اینکه به صورت حبه حبه جدا کنید.

مرحله دوم؛ جوشاندن نارنگی در شربت

در این مرحله از طرز تهیه مربای نارنگی خانگی و خوشمزه باید در یک ظرف جدا، آب و شکر را بجوشانید. پس از جوشیدن، نارنگی های پوست کنده و بدون هسته را به همراه نمک به آن اضافه کنید.

مرحله سوم؛ اضافه کردن زعفران و وانیل به مربا

در سومین مرحله از طرز تهیه مربای نارنگی بدون پوست در خانه باید پس از حدود 45 دقیقه، یعنی 10 تا 15 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله، زعفران و وانیل را به مربای خود اضافه کنید.

مرحله چهارم؛ آماده شدن مربای نارنگی

در آخرین مرحله از طرز تهیه مربای نارنگی در خانه، هنگامی که مربای نارنگی شما به غلظت مورد نظرتان رسید، آبلیمو را اضافه نموده و به هم بزنید. شعله گاز را خاموش کنید و پس از سرد شدن مربا، آن را در ظرف در بسته شیشه ای بریزید و در یخچال نگه دارید.

نکات و فوت و فن های تهیه مربای نارنگی

*برای اینکه یک مربای نارنگی مجلسی شفاف و براق داشته باشید، پنج دقیقه قبل از خاموش کردن شعله زیر مربا، یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه کنید. این کار باعث می گردد کف مربا هم گرفته گردد.

*اگر پوست سفید روی نارنگی به سختی جدا می گردد، آن ها را برای مدت کوتاهی درون آب سرد بگذارید.

*برای طرز تهیه مربای نارنگی اگر نارنگی هایتان ترش است از میزان بیشتری شکر بهره ببرید.

*می توانید به جای شکر از عسل هم بهره ببرید.

*به یاد داشته باشید که جوشیدن بیش از حد، احتمال تلخی مربای نارنگی را بالا می برد پس برای برطرف تلخی مربای نارنگی سعی کنید بیش از حد آن را روی شعله نگذارید.

*باید اجازه دهید شهد شکر به غلظت مناسب برسد و به اصطلاح قوام پیدا کند تا آب موجود در شهد مربا باعث کپک زدن مربا نگردد. اگر هم مربا کپک زد دوباره آن را بجوشانید تا کپک مربا از بین برود.

*بعد از آماده شدن مربای نارنگی مجلسی در خانه حتما آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید تا مربای شما شکرک نزند و ماندگاری بیشتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای کیوی

سوالات متداول

دلیل کپک زدن مربای نارنگی چیست؟

اگر در طرز تهیه مربای نارنگی خانگی، آن را به میزان کافی نجوشانید و آب موجود در شهد مربا در زمان پخت بخار نگردد، مربای شما خیلی زود کپک خواهد زد.

در طرز تهیه مربای نارنگی مجلسی در خانه از چه طعم دهنده هایی استفاده می گردد؟

در طرز پخت مربا نارنگی می توانید برای خوش عطر و طعم شدن مربا از میزانی زعفران دم نموده به همراه عصاره وانیل بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 7 مهر 1401 بروزرسانی: 7 مهر 1401 گردآورنده: studiomerina.ir شناسه مطلب: 2103

به "طرز تهیه مربای نارنگی مجلسی بدون تلخی، شکرک و کپک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای نارنگی مجلسی بدون تلخی، شکرک و کپک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید