رکورد مبتلایان به کرونا در یک استان کشور شکسته شد
به گزارش استدیو مرینا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان به بیان جزئیات آخرین مبتلایان به کرونا و فوتی های بر اثر کووید 19 در استان هرمزگان پرداخت.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، دکتر حسین فرشیدی 16 خرداد ماه در جمع خبرنگاران اضافه نمود: 3879 از آغاز خطر اپیدمی به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده اند که از این تعداد 3370 نفر ترخیص شده اند و 257 نفر همچنان بستری هستند که 185 نفر ایزوله و 34 نفر در ICU هستند که (11 نفر از بیماران بستری در آی سی یو بدحال هستند) و 38 نفر در بخشهای عادی بستری هستند.
وی با بیان اینکه از این تعداد بعضی از افراد بصورت سرپایی که 21797 نفر بودند تا کنون به دلیل مشکوک بودن به کرونا نمونه گیری شده است، توضیح داد: از 21797 مورد مشکوک، 5019 نفر مثبت تا امروز به ثبت رسیده است که 2562 بهبود یافته، 107 نفر بستری با آزمایش مثبت، 2280 نفر تحت مراقبت خانگی، 4 نفر در مرکز تکمیل درمان، 66 نفر فوتی قطعی که 9 مورد مرگ جدید نیز به ثبت رسیده است.
فرشیدی در تشریح 9 فوتی جدید، اضافه نمود: 3 مورد مربوط به 48 ساعت قبل بوده که روز گذشته ثبت شده و 6 مورد نیز در طی 24 ساعت گذشته رخ داده است.
وی با اشاره به 66 مورد مرگ مشکوک به کرونا در استان هرمزگان، گفت: امروز 333 مورد مثبت جدید در استان هرمزگان گزارش شده است که 221 مورد در طی 24 ساعت گذشته و 112 مورد نیز پاسخی است که از انستیتو پاستور رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در خاتمه گفت: 16413 نمونه در استان هرمزگان تا به امروز منفی اعلام شده است.
منبع: همشهری آنلاین