پخت بلال با شیر در 4 طعم و سس مختلف بدون منقل و فر
به گزارش استدیو مرینا، پختن بلال در شیر یکی از برترین روش های طبخ این غله خوشمزه است. دستور پخت بلال آبپز با شیر احتیاج به منقل ندارد. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا روش پخت بلال (ذرت) با شیر را به چند روش به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم برای پخت بلال با شیر
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
بلال | 6 عدد |
آب | 4 لیوان فرانسوی دسته دار |
شیر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 1 قاشق مرباخوری |
زمان لازم برای آماده سازی بلال: 10 دقیقه
زمان لازم برای پخت بلال: 1 ساعت
کالری هر 100 گرم ذرت پخته شده در شیر (بدون سس): 96 کیلوکالری
مراحل پخت بلال با شیر
مراحل پخت ذرت یا بلال آبپز خوشمزه با شیر را دنبال نموده و این میان وعده مقوی را بسته به میل و ذائقه خود با انواع سس ها و چاشنی ها نوش جان کنید.
مرحله اول: برگ های ذرت را جدا کنید
در اولین مرحله از پخت بلال با شیر و پیش از آب پز کردن آن ابتدا باید همه برگ ها و کاکل بلال را جدا کنید. سپس، بلال ها را به دقت بشویید. برگ ها بلال را دور نریزید.
مرحله دوم: برگ های جوان را کف قابلمه بچینید
حالا برگ های تازه تر و جوان تر را کف قابلمه جاداری قرار دهید. سپس، هر یک از بلال ها را با یاری چاقو از وسط و از عرض به دو نیم تقسیم کنید تا به راحتی در قابلمه جا بگیرند.
مرحله سوم: بلال ها را در قابلمه قرار دهید
در این مرحله از طرز تهیه ذرت آب پز خوشمزه در شیر، بلال های نصف شده را در قابلمه روی برگ ها قرار دهید و آب، شیر و شکر را به آن اضافه کنید.
برای خرید شیر و شکر می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: بلال ها را در شیر بپزید
پس از انجام مراحل قبل، وقت آن است که زیر قابلمه را روشن نموده و حرارت را ملایم کنید. یادتان باشد، درب قابلمه را با دقت ببندید تا روند پخت بلال با شیر کوتاه تر گردد. حدود یک ساعت صبر کنید تا بلال ها کاملا آب پز شوند. برای اطمینان از این موضوع، هر 20 دقیقه یک بار درب قابلمه را باز نموده و بلال ها را پشت و رو کنید.
مرحله پنجم: بلال های پخته در شیر را سرو کنید
حالا، بلال پخته و خوشمزه را از قابلمه خارج کنید و برای چند دقیقه داخل آبکش یا روی سطحی قرار دهید که با حوله کاغذی پوشیده شده باشد. به این ترتیب، آب اضافی آن گرفته شده و آماده خوردن می گردد. این میان وعده عالی را می توانید با انواع سس ، دیپ پنیر یا قارچ و پنیر و چاشنی های مختلف سرو کنید.
برای خرید انواع و می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
روش های دیگر تهیه بلال آبپز با شیر
روش تهیه بلال با شیر و کره و سس مخصوص (بلال کره ای)
برای تهیه بلال آبپز در شیر با طعم کره که به بلال کره ای هم معروف است، کافی است مراحل پخت بلال با شیر را مثل روش بالا دنبال کنید. سپس با ترکیب 100 گرم کره نرم شده با 4 حبه سیر رنده شده (یا میزانی پودر سیر) و میزانی جعفری تازه و ساطوری خرد شده، یک سس لذیذ درست کنید.
در نهایت، میزانی نمک، آویشن، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را هم به این سس اضافه کنید. این ترکیب خوش عطر و طعم را روی بلال های داغ بمالید و نوش جان کنید.
برای خرید، ن،، ، و می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
روش تهیه بلال مکزیکی
طرز تهیه بلال مکزیکی عینا مانند بلال کره ای است. با این تفاوت که علاوه بر ترکیب کره، سیر، جعفری و ادویه هایی که در بالا گفتیم به 250 گرم قارچ و یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم احتیاج دارید. ابتدا قارچ ها را خرد کنید و با کره و آبلیمو تفت دهید. قارچ های تفت داده شده را با کره نرم شده، سیر رنده شده، جعفری ساطوری خرد شده و ادویه ها مخلوط کنید.
سپس، بلال آب پز و خنک شده را به صورت عمودی و به شکلی که کاملا ثابت شده باشد با دست در ظرفی نگهدارید. پس از آن، با یاری یک چاقوی تیز دانه های ذرت را کاملا برش دهید و از ساقه بلال جدا کنید. سپس آن ها را در ظرف مناسبی بریزید، میزان کمی شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ گردد.
صبر کنید تا شیر کاملا جذب ذرت گردد. سپس، سسی را که در ابتدا درست نموده بودید به آن اضافه نموده و نوش جان کنید.
برای خرید می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
روش تهیه بلال با شیر و پنیر پیتزا
برای تهیه بلال آب پز با پنیر پیتزا هم ضروری است مراحل پخت بلال با شیر به روش مکزیکی را که در روش قبل گفته شد عینا دنبال کنید. دانه های ذرت که در شیر پختند، ترکیب کره، سیر، جعفری، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن و نمک را به آن ها اضافه کنید و بلافاصله تا هنوز مواد داغی خود را از دست نداده میزانی پنیر گودا یا پنیر پیتزا روی این ترکیب بریزید و خوب هم بزنید. این ترکیب شبیه ذرت مکزیکی خیابانی است.
برای مطالعه به روشی دیگر روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
برای خرید و می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
نکات مهم درباره پخت بلال با شیر
- موقع آب پز کردن بلال به هیچ عنوان در قابلمه نمک نریزید؛ وگرنه ممکن است بلال هایتان هرگز نپزند!
- مدت زمان پخت بلال بسته به نوع قابلمه و دیرپز یا زودپز بودن بلال متفاوت خواهد بود.
- برای تهیه بلال کره ای به جای سیر تازه می توانید از پودر سیر بهره ببرید.
- در صورت تمایل و بسته به ذائقه، می توانید بلال مکزیکی را همراه با پنیر پارمسان نوش جان کنید. برای خرید پنیر پارمسان می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن پخت بلال با شیر
آیا پس از آب پز کردن بلال با شیر می توانیم آن را با سس مایونز بخوریم؟
بله. طرز تهیه بلال آب پز با سس مایونز هم درست مانند بلال مکزیکی است. با این تفاوت که همراه با مایونز سرو می گردد.
طرز تهیه بلال آب پز با سس به چه صورت است؟
طرز تهیه بلال آب پز با سس گوجه فرنگی یا سس تند هم تفاوتی با روش های دیگر ندارد. فقط در هنگام سرو، بسته به ذائقه و میل تان می توانید ذرت آب پز شده در شیر را همراه با کچاپ، سس تند یا حتی با سس انار نوش جان کنید.
منبع: افق کوروش